Twister

Weblog USB-sticks voor bruiloftsfotografen

Bruiloftsfotografen sturen foto's op allerlei verschillende manieren naar hun klanten. De laatste jaren kon het bruidspaar enkel op de fysieke foto's ontvangen. Tegenwoordig is het gebruikelijk de foto's via CD, bestandsoverdracht , e-mail of, zoals voor goede reden steeds gebruikelijker wordt, via een USB-stick mee te geven.

Waarom werd een USB-stick de standaardkeuze voor zo veel bruiloftsfotografen?

1. Het geeft de fotograaf een geweldige kans de USB-stick van zijn of haar eigen merk te voorzien - een krachtige marketingtool die ervoor zorgt dat de USB-stick altijd door het bruidspaar wordt gekoesterd. 

2. Het is een stuk persoonlijker dan foto's via de e-mail of bestandsoverdracht te sturen.  Veel bruiloftsfotografen kiezen er voor hun eigen flair te geven aan het opsturen met gepersonaliseerde USB's. Je kunt wat leuke voorbeelden op onze Pinterest pagina vinden.

3. Een USB-stick is een stuk goedkoper dan alle foto's uit te printen en op te sturen. Op deze manier kan een klant zelf kiezen welke foto's nog moeten worden geprint en geframed.Meer inspiratie nodig? Bekijk onze Pinterest pagina en bekijk wat andere fotografen en organisaties hebben gedaan met onze verschillende USB-sticks. 

Geïnteresseerd in een offerte? Vul gemakkelijk ons Contactformulier in en een van onze contactpersonen neemt zo snel mogelijk contact met je op.


flashbay Auteur: Sam Sanchez
2 Comments | Leave yours 
Chris , Flashbay | 05 Apr, 2016
Hi Rayleen,

Thanks for getting in touch.

The quickest way to get a quote is to fill out our Quick Quote form below.

A dedicated Account Manager will then be in touch as soon as possible.

http://www.flashbay.com.au/contact/flash-drive-prices

Many thanks,

Chris at Flashbay
Rayleen , Hummingbird Pictures | 05 Apr, 2016
Interested in finding out prices on USB for my businesses
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.