Twister

Weblog Hoe uw verloren gegevens van een USB Flash Drive weer boven water te krijgen

Flash drives zijn ongelooflijk betrouwbaar, maar er zijn nog steeds een aantal manieren waarop u op ongelukkige wijze uw data kan verliezen, bijvoorbeeld: als gevolg van een virus, elektriciteitsproblemen of het incorrect verwijderen van uw USB stick uit de computer. Als uw Flash Drive afkomstig is van een andere leverancier kan deze tevens onderdelen bevatten van slechte kwaliteit die gevoelig zijn voor storingen.

Bij Flashbay gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit bij het samenstellen van onze Flash Drives. Helaas doen niet alle leveranciers van Flash Drives hetzelfde en wat op het eerste oog van de buitenkant hetzelfde kan lijken kan heel anders zijn aan de binnenkant, waardoor u blootgesteld wordt aan het risico van dataverlies. Hieronder staan ​​een aantal opties voor herstel mocht u de pech hebben om gegevens van een USB-stick te verliezen:

Scan voor het probleem: U kunt uw stick scannen en (hopelijk) eventuele fouten herstellen met behulp van tools die al op uw computer staan. Als u Windows gebruikt steekt u uw USB-stick in uw computer of laptop, ga naar 'Mijn computer' en klik met de rechtermuisknop op de verwisselbare schijf. Van daar gaat u naar Eigenschappen> Extra> Nu controleren. Vervolgens hoeft u alleen op beide vakken te klikken die 'fouten in het bestandssysteem automatisch corrigeren' en 'Scan en repareren voor slechte sectoren' en klik op 'Start'. De scan zal vervolgens eventuele fouten die het heeft gevonden markeren en u laten weten of het in staat was om ze op te lossen of niet.

Herstel Software: Als de eerste optie niet werkt zijn er verschillende gratis en betaalde software programma’s om dit toe te passen. Het proces is zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar de software op uw computer of laptop te downloaden en uw USB Flash Drive aan te sluiten. Welk programma u ook kiest, er zullen een aantal aanwijzingen op het scherm verschijnen om u te begeleiden bij het herstelproces. Er zijn meestal 3 of 4 stappen te volgen om de verloren bestanden te vinden en te herstellen.
Als de bovenstaande stappen niet werken, dan is het laatste redmiddel om uw gereedschap voor de dag te halen, omdat uw Flash Drive een gebroken connector zou kunnen hebben. Er zijn verschillende online gidsen die u laten zien hoe u dit probleem op kan lossen, maar pas op, u moet de juiste onderdelen voor handen hebben zoals een oude USB-kabel, een aantal kniptangen, een kleine schroevendraaier, vergrootglas en een soldeerbout . Als dit alles niet lukt niet werkt, dan is het einde nabij.


We hopen dat deze tips nuttig kunnen zijn, maar zoals het bekende spreekwoord zegt, voorkomen is beter dan genezen, dus als u geïnteresseerd bent in hoge kwaliteit, betrouwbare en scherp geprijsde USB Flash Drives vul dan ons offerte formulier in en één van onze Account Managers zal u zo snel mogelijk contacteren. U kan uw nieuwe USB sticks al met 6 werkdagen in huis hebben.
flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.