Twister

Weblog 8 marketing ideeën om uw naam een boost geven

8 Marketing Ideas to give your brand a boost

Er bestaan altijd een snelle en gemakkelijke manieren om uw zaak te promoten als u weet waar u moet zoeken. Hier zijn onze top 8 marketing ideeën om uw merk nieuw leven in te blazen.

Reviews - Zoek op Google en stel een lijst samen van alle bloggers die betrekking hebben op uw industrie alvorens u hen een sample stuurt van uw producten en service. Probeer u vooral te richten op bloggers die een groot publiek aantrekken.

Beloon je fans - Als uw product of service gewoonweg erg goed is zult u altijd fans hebben die dat graag willen vermelden online. Zorg ervoor dat u deze mensen benadert en beloon hen voor hun daden. Ze zullen hierdoor eerder gewaardeerd voelen en wellicht uw bedrijf nog meer promoten.

Verwanten - Veel nieuwe bedrijfen zijn niet bijzonder in hun marketingactiviteiten en willen niet te veel hierin investeren tijdens het opstarten. Met een zogenaamd 'affiliate program' waar u andere bedrijven uw merk laat vermarkten in ruil voor een precentage van de resulterende verkoop kunt u uw omzet een aanzienlijke boost geven.

Geld terug garantie - Als u vertrouwen heeft in uw product is het slim om een geld-terug-garantie aan te bieden. Dit is een uitstekende manier om uw doelgroep te overtuigen van uw betrouwbaarheid en de kwaliteit en service van uw producten.

Veilige betaalmethodes - Als u als bedrijf online betalingsmogelijkheden aanbiedt is het noodzakelijk dat deze veilig en duidelijk zijn.

Promotionele producten - Investeer een deel van uw budget in promotionele producten. USB business kaarten zijn bijvoorbeeld een goede manier om uw bedrijf verder te promoten.

Zorg voor mystery shoppers - Neem een persoon aan die nog nooit van uw bedrijf heeft gehoord om met u te shoppen. U komt er wellicht op deze manier achter wat u wel en niet goed doet. Doe dit regelmatig en uw resultaten zullen aanzienlijk verbeteren.

De mensen achter het merk - Mensen gaan beter om met andere mensen dan zij met merken doen. Laat de mensen achter het merk zien op uw blogs, forums en social media forums en laat hun persoonlijkheden doorschemeren.

8 Marketing Ideas to give your brand a boost

Vul ons Quick Quote formulier in om uw nieuwe promotionele activiteiten te starten en een van onze behulpzame Account Managers zal u vervolgens vriendelijk te woord staan.

flashbay Auteur: Sam Sanchez
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.