Weblog Flashbay doneert aan het Vital For Children Charity

Flashbay doneert aan het Vital For Children Charity

16.000 kinderen sterven aan honger gerelateerde ziektes elke dag en 1 miljard kinderen hebben geen toegang tot fatsoenlijke sanitaire voorzieningen. Meer dan 115 miljoen kinderen krijgen geen basisopleiding - 60% van hen zijn meisjes. Deze statistieken zijn zowel schokkend en ontroerend.

VITAL, opgericht in 2007 en momenteel actief in Kolkata in India, heeft als doel om deze obscene aantallen te verminderen door middel van het geven van een betekenisvolle kindertijd aan kansarme kinderen en het verbeteren van hun kwaliteit van leven door middel van toegang tot onderwijs, gezondheidszorg, beschermende diensten en het ondersteunen van de duurzame ontwikkeling van de gemeenschap .

VITAL is een van de weinige goede doelen in deze wereld die gegarandeerd dat 100% van alle donaties rechtstreeks naar de kinderen gaan waarmee ze werken. Ter ondersteuning van VITAL haar werkzaamheden heeft Flashbay een donatie gedaan .

Als je tevens VITAL haar waardevolle werk wil ondersteunen, klik dan hier om een donatie te doen en echt een verschil te maken in het leven van een kind.


flashbay Auteur: Aires Loutsaris
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.