Weblog De evolutie van USB sticks

Als onderdeel van onze voortdurende toewijding om de meest aansprekende, effectieve en bedrukbare USB sticks aan te kunnen bieden moeten we af en toe afscheid nemen van oudere ontwerpen om plaats te maken voor nieuwe en modernere modellen.

In 2013 zijn we gestart met een aantal nieuwe en spannende modellen en deze lijn zal zich doortrekken dit jaar. Onze filosofie is om een gerichte en relevante portfolio van producten aan te bieden, in plaats van een ​​steeds grotere en verwarrende collectie aan te bieden. Om ons assortiment zo vers, relevant en pakkend mogelijk te houden hebben we een aantal veranderingen gemaakt dit jaar. Maar maak je geen zorgen, we hebben geweldige alternatieven voor de vertrekkende modellen die uw promotiecampagnes een impuls zullen geven als nooit tevoren!

De modellen die zijn gepensioneerd en toegevoegd aan de Flashbay Hall of Fame zijn de Alu, Tie, Canvas en Torpedo. Maar maak je geen zorgen als een van deze modellen uw  favoriet was. We hebben een sterker aanbod alternatieven dan ooit tevoren en zijn ervan overtuigd dat u nog meer onder de indruk zal zijn dan met uw oude favoriete model.

Als u een offerte voor een van de modellen in ons assortiment USB sticks wilt dit jaar, neem dan contact op met uw accountmanager of gebruik het contactformulier op onze website. Wij sturen u een op maat gemaakte virtuele proefdruk met uw logo, zodat u kan zien het het er uit kan komen te zien, samen met een op maat gemaakte offerte die aan uw speciale wensen zal voldoen.


clip_usb
Mocht je voorheen de Alu hebben besteld kijk dan eens naar het Ellipse of het Focus model als alternatief.

clip_usb
Mocht je voorheen de Tie hebben besteld kijk dan eens naar het Ink of het Pop model als alternatief.


clip_usb
De Trix en de Image zijn uitstekende alternatieven voor het Canvas model.


clip_usb
En mocht de Torpedo je favoriet zijn geweest kijk dan eens naar het Pod of Kinetic model voor je volgende project.

flashbay Auteur: Monica Olsen
1 Comments | Leave yours 
Braden Bills | 05 Apr, 2016
I think that it's interesting to see how USBs have been evolving. These would be the perfect things to give out for promotional reasons, too. Stuff like the pen that has a flash drive in it would be very useful for anyone who works in an office! Thanks for sharing!
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.