Barrier
Barrier Gezichtsschild

Gezichtsschilden Barrier Offerte

Het Barrier gezichtsschild is voorzien van een comfortabele flexibele band die is ontworpen om tegemoet te komen aan alle groottes van het hoofd. Het vizier is gemaakt van een anti-mist helder PET plastic om u maximale zichtbaarheid te geven. De Barrier beschikt ook over twee zijgespen op de bovenste band waarmee u het vizier eenvoudig verwijderen en bevestigen. De bovenste band kan worden gezeefdrukt met uw logo.

7 werkdagen levertijd. We monteren, stellen samen en leveren je bestelling binnen deze tijd.

Tussen dinsdag, 17 jan 2023 en donderdag, 2 feb 2023 heeft dit product een langere levertijd. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beschikbaar vanaf slechts 25 stuks

Of u nu op zoek bent naar een kleine of grote hoeveelheid, onze vriendelijke Account Managers zullen u de best mogelijke service verlenen. Vraag naar prijzen, virtuele proefdrukken met uw logo en gratis samples. Er is geen verplichting om te bestellen.

Kleuren

Wit

Branding mogelijkheden en afdrukgebied

Gezichtsschild Zeefdruk
Bedrukbaar gebied

Zeefdruk:
270mm X 24mm
Zeefdruk
1-3Kleuren

Zeefdruk

Laat zien dat het product gebruik maakt van een techniek die 'zeefdrukken' heet, de meest gebruikte techniek om op objecten te printen. Onze prijzen zijn altijd inclusief het zeefdrukken tot 4 kleuren op alle afdrukgebieden. Logo-illustraties voor producten met dit symbool zullen aangeleverd moeten worden in een vectorformaat zoals .eps, ai, of cdr.. Lettertypen zullen geconverteerd moeten zijn naar de buitenlijnen en alle kleuren worden ondoorzichtig gemaakt.Download Product PDF
Hoe hebben andere clienten dit model gepersonaliseerd?
Technische tekening
Bekijk Dimensionale Diagram

Kenmerken

  • Licht en comfortabel

  • Elastische hoofdband voor een veilige pasvorm

  • Helder anti-mist PET vizier voor gemakkelijk zicht

  • Ontworpen voor hergebruik

Hoe ze worden geleverd

Uw gezichtsschild

Afmetingen en gewicht

lengte: 330mm (13 inches)
Breedte: 220mm (8.7 inches)
hoogte: 31mm (1.2 inches)
gewicht: 33.5 gram (1.2 ons)