Twister
We zijn open voor zaken zoals gewoonlijk. Ons Sales team en fabriek staan klaar om u te assisteren. 

Weblog Launch of the New Duo USB Car Charger

We zijn verheugd aan te kondigen dat er een nieuw model heeft zich aangesloten bij onze product categorie Power’– de Duo USB Car Auto Oplader. Dit nieuwe model sluit zich goed aan bij ons huidige assortiment van USB Flash Drives and Power Banks.

Zoals de naam aangeeft, kan met de Duo twee apparaten tegelijkertijd worden opgeladen, via de dubbele USB poort. Bovendien is de Duo voorzien van een LED lampje die oplicht wanneer de oplader in gebruik is. Het is beschikbaar in zeven verschillende kleuren en heeft een bedrukbaar gebied van 21mm x 25mm en is een zeer praktisch gadget die je bedrijfsnaam in het zicht plaatst iedere keer dat de klant achter het stuur zit.Op het moment is de Duo beschikbaar voor onze klanten in de VS, Canada, het vasteland van Europa, Groot-Brittannië, Ierland en Australië en ze zullen binnenkort in andere landen beschikbaar worden.

Mocht je meer willen weten over de Duo Car Charger of andere producten in onze Power of USB stick categorie, vul dan ons Aanvraag Formulier in en je toegewijde Account Manager zal zo spoedig mogelijk contact.


flashbay Auteur: Chris Anguelov
Laat als eerste een recensie achter
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.