Weblog De nieuwe Note USB geheugenpen

Note USB Memory Pen

De Note USB geheugenpen is onze nieuwste toevoeging aan ons assortiment van multifunctionele USB sticks, perfect ontworpen om je merk te promoten met een praktisch en nuttig product. Deze stijlvolle pen is gevormd zodat deze lekker in de hand ligt en wordt geleverd met het extra voordeel dat er bovenin de pen een makkelijk bereikbare USB stick zit die je overal mee naar toe kan nemen en kan gebruiken wanneer je het schikt.

Twee kleine magneetjes zorgen ervoor dat de USB stick op zijn plaats blijft zitten in het uiteinde van de pen, maar zorgen er tevens voor dat de USB stick gemakkelijk uit de pen te halen is wanneer nodig.

De praktische functionaliteit van deze compacte en leuke USB geheugenpen zorgt voor een perfect relatiegeschenk.

Verkrijgbaar in acht kleuren en verschillende geheugencapaciteiten tot en met 64GB is er geen limiet in hoe de Note USB geheugenpen bij kan dragen aan uw marketing en promotie strategie. Neem vandaag nog contact op voor gratis dummy exemplaren of een offerte en u kan uw eigen gepersonaliseerde sticks al met 10 werkdagen in huis hebben.

flashbay Auteur: Monica Olsen
2 Comments | Leave yours 
Chris , Flashbay | 03 Aug, 2015
Hi Alice,

Thanks for getting in touch.

The quickest way to get a quote is to fill out our Quick Quote form below. One of our Account Managers will then be in touch as soon as possible.

http://www.flashbay.sg/contact/flash-drive-prices

Many thanks,

Chris at Flashbay
Alice Poh, The Giftz Planner | 02 Aug, 2015
Hi sir/madam,

Our client is keen in order 170pcs of 16gb and 120pcs of 32gb note usb pen.  Kindly quote us the price and delivery lead time.

Await your reply adapt.

best regards,
Alice Poh (hip:65-6388 1336)
*
* Zal nooit zichtbaar zijn
(indien van toepassing)
Flashbay zal per email reageren.
Bij het versturen van dit formulier zullen wij uw gegevens behandelen conform met onze Privacy Policy.